Bernadette Lieffering

Het is mijn missie om mensen te ondersteunen in hun rouwproces. Ik wil mensen in hun kracht zetten en hun het vertrouwen geven dat zij zelf hun leven opnieuw kunnen inrichten met hun verlies.

“Je kunt een ander niets leren, je kunt hem alleen helpen het in zichzelf te ontdekken.” Kahlil Gibran

Als gecertificeerd rouwbegeleider en yogadocent kijk ik naar de beste manier om jou te helpen. Mijn manier van werken is open en persoonlijk. Ik weet in een gesprek de kern te raken en laat daarbij ruimte voor het proces van de ander.

Vanaf 1984 werk ik als begeleider, docent, mentor en coach. Ik heb een uitgebreide ervaring in het werken met en begeleiden van jongeren, volwassenen, groepen en teams. Inzicht en groei staan voor mij altijd centraal.

Tarieven

Voor vergoedingen door ziektekostenverzekeraars kun je het beste kijken op de site van je verzekeraar.

In het kader van de wet Poortwachter is het mogelijk dat jouw werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoedt. Je kunt het beste met jouw werkgever en/of Arbo- arts overleggen of rouwbegeleiding of individuele yoga tot de mogelijkheid behoort.

Particulieren
Kennismakingsgesprek € 40*
Vervolggesprekken € 75*
* tarief is inclusief btw

Bedrijven
Vraag een offerte aan

Betaling kan contant of via de bank

De tarieven zijn gebaseerd op gesprekken van 1 uur in de praktijk van Bernadette Lieffering. Het is mogelijk elders af te spreken. Dan wordt een onkostenvergoeding van € 0,19 per kilometer in rekening gebracht en, indien van toepassing, de huur van de ruimte.

Annulering
Minimaal 24 uur van te voren kun je de afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Bij minder dan 24 uur wordt het consult in rekening gebracht.

bernadette lieffering
Als gecertificeerd rouwbegeleider ben ik aangesloten bij het landelijk Steunpunt Rouwbegeleiding (LSR)
Bernadette Lieffering CV (pdf)
Verlies- en Rouwverwerking folder

Contactgegevens

Bernadette Lieffering
Praktijk voor Verlies- en Rouwbegeleiding

Kvk 62348795

Praktijk Verlies- en Rouwbegeleiding is aangesloten bij

logo landelijk steunpunt rouw

Het kan zijn dat je vastloopt in een rouwproces. Dan kan professionele ondersteuning en begeleiding wenselijk zijn. Verlies- en rouwverwerking vragen tijd en aandacht. Ik werk op een persoonlijke wijze om samen te onderzoeken hoe je jouw verlies een plek kan geven en om na een periode van rouw een nieuwe balans in je leven te vinden.